Storingen

 • Automatische deuren Oranjestaete en Warnsstaete

  Indien er storing optreedt aan de automatische toegangsdeuren van appartementencomplex Oranjestaete, kunt u contact opnemen met het Woningbedrijf.

 • CV installatie

  Het onderhoud aan uw CV ketel wordt door Breman Service uitgevoerd. Storingen kunt u bij hen melden:
  Breman Service 0900 - 82 12 174

  Bewoners van Warnsstaete kunnen hun CV storing en storing aan het WTW-systeem  melden bij IBB 0314-390 900

 • Dakgootproblemen

  U kunt contact opnemen met ADS Rioolreiniging BV 0575 - 44 11 12

 • Gehuurde keukenaparatuur

  Als u de apparatuur huurt kunt u contact opnemen met: Atag 0900 - 432 432 1 (www.atagservice.nl)

 • Glasschade

  Indien u een woning van ons huurt en u betaalt premie via de huurinning voor de glasverzekering dan kunt u bij glasschade, bellen met het gratis schade alarmnummer 0800-0226100 (service Glasherstel Overgelder te Deventer). Dit is een gratis nummer en is 24 uur per dag en 365/366 dagen per jaar bereikbaar.

  Mocht het zo zijn dat de politie een bedrijf heeft ingeschakeld omdat u op het moment van de schade niet thuis bent of in paniek bent dan mag dat bedrijf de noodvoorziening voor u regelen en moet u de volgende dag alsnog het schade alarmnummer bellen om te zorgen dat het originele glas wordt geplaatst.

  Mocht het zo zijn dat het bedrijf dat de noodvoorziening geplaatst heeft vraagt om een handtekening dan hoeft u niet te tekenen. De politie heeft namelijk opdracht gegeven voor de noodvoorziening en daar hoeft niet voor getekend te worden. Op het moment dat u een handtekening zet tekent u voor de opvolging, dat wil zeggen dat het bedrijf dan ook de originele (nieuwe) ruit mag plaatsen. Volgens de polisvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappij van Woningbedrijf Warnsveld en dat is Samenwerking Glasverzekering wordt er alleen uitbetaald aan de glashersteller van het schade alarmnummer en mocht er een rekening van een ander bedrijf komen dan wordt er alleen uitgekeerd indien daadwerkelijk het schade alarmnummer gebeld is.

  De verschillen tussen wat u uitgekeerd krijgt en wat u moet betalen aan een andere glaszetter kan behoorlijk oplopen dus is het verstandig om de schade via het schade alarmnummer te regelen.

 • Lekkage voor de hoofdmeter

  Geef de lekkage door aan: Vitens Storingsnummer 0800 - 0359, tenzij het een door u zelf aangebrachte voorziening betreft.

 • Lekkage na de hoofdmeter

  U kunt contact met ons opnemen: Woningbedrijf Warnsveld 0575 - 58 11 11, tenzij het een door u zelf aangebrachte voorziening betreft

 • Melden schade aan openbaar groen

  De gemeente is verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud aan al het openbaar groen. Hieronder vallen de plantsoenen, openbare groenstroken, groenbakken (kijkgroen), bermen, parken, maar ook vijvers, sloten en waterpartijen. Onderhoud vindt plaats via een planning. Indien u klachten heeft over het onderhoud of de kwaliteit van het openbaar groen, dan kunt u contact opnemen met de gemeente, telefoonnummer 14 0575 (zonder kengetal).

 • Melden storingen openbare verlichting

  U kunt de storing rechtstreeks doorgeven aan Essent Lighting via het telefoonnummer 038-85 161 10. Dit telefoonnummer is ook buiten kantoortijden bereikbaar. Voor het goed afhandelen van de klacht is het belangrijk dat u de volgende gegevens vermeldt:

  • Straatnaam
  • Huisnummer ter hoogte van de defecte mast
  • Als er geen huisnummer aanwezig is, dan een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de locatie van de mast.
 • Problemen riolering

  Als u lid bent van ons rioolfonds kunt u contact opnemen met: ADS Rioolreiniging BV 0575 - 44 11 12