Mijn naam is Willem Geerken

en sinds 1989 met mijn gezin woonachtig in Warnsveld. Een groot deel van mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest bij ideƫle organisaties zoals Unicef en Greenpeace. Vanaf 1994 tot 2005 was ik gemeenteraadslid voor de PVDA in Warnsveld en vanaf de gemeentelijke herindeling per 1 januari 2005 tot het voorjaar van 2010 wethouder in de gemeente Zutphen.

Als wethouder was ik o.a. verantwoordelijk voor Wijkontwikkeling en Wijkaanpak. In de genoemde periode heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat Woningcorporaties niet alleen zorgen voor voldoende, betaalbare, en voor alle leeftijden geschikte, woningen, maar ook een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en het daar waar mogelijk op peil houden van de nodige voorzieningen. Of te wel ervoor zorgen dat u prettig woont in een buurt en dorp waar U zich veilig en thuis voelt.

Ik vind het daarom een voorrecht dat ik nu als lid van de raad van commissarissen een bijdrage mag blijven leveren aan die leefbaarheid en bovenal uw woongenot en woonplezier in ons mooie Warnsveld.

Samen met de overige commissarissen en de medewerkers van het Woningbedrijf staan wij ook voor de uitdaging er voor te zorgen dat het Woningbedrijf financieel gezond blijft mede ook gelet op de aangekondigde kabinetsplannen voor huurwoningen. U kunt rekenen op mijn inzet, bijdrage en verbondenheid met Warnsveld! Voor vragen, suggesties, op- en aanmerkingen sta ik altijd open!