Organisatie

St. Woningbedrijf Warnsveld is een platte organisatie met 5 personeelsleden in vaste dienst, 2 personeelsleden op contractbasis en 1 directeur/bestuurder. De Raad van Commissarissen bestaat uit 3 leden. Wij stellen in onze dienstverlening de klant centraal. Wij proberen zoveel mogelijk te anticiperen op de veranderingen in de markt en ontplooien initiatieven om u een eigentijdse en passende service te bieden. Onze woningen hebben een goede prijskwaliteitverhouding. Samen met anderen werken wij op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg.

Woningbedrijf Warnsveld wil er zorg voor dragen dat mensen in een kwalitatief goede, voor hen betaalbare woning kunnen wonen in een goede woonomgeving, en als zodanig een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen. Wij willen ons daarbij vooral richten op die mensen die daarbij onze diensten nodig hebben door hun financiƫle of sociale situatie. Het Woningbedrijf wil zich in de gemeente Zutphen, profileren als een organisatie die zich, binnen de gegeven mogelijkheden, onderscheidt door kwaliteit. Deze kwaliteit moet tot uitdrukking komen in de woonomgeving, woningen en dienstverlening.

Wij willen graag dat u zorgeloos huurt en woont in de wijk waar u wilt wonen of al woont. Betere dienstverlening? Heeft u opmerkingen over of voor onze dienstverlening of doelstellingen laat u dan horen. Laat ons via het contactformulier weten wat u graag verbeterd wilt zien. Wij willen graag van u leren. U kunt ook contact opnemen met een van de leden van de HOG om uw suggesties door te geven, problemen te melden of bespreekbaar te maken.