Wat is de HOG

De stichting HuurdersOverleg Warnsveld (HOG) bestaat uit vrijwilligers die opkomen voor de belangen van alle huurders van het WoningBedrijf Warnsveld (WBW).

Het belangrijkste is dat wij als HOG weten wat er bij de huurders leeft. Wij vertegenwoordigen de huurders in het overleg met WBW. En ook als er overleg is met de gemeente en/of met andere woningcorporaties. Bijvoorbeeld bij de prestatieafspraken. Momenteel is er nog plaats voor een bestuurslid. Heeft u interesse, stuur dan een mailtje naar ons secretariaat.

Wat doet de HOG

Wij staan altijd voor de huurders klaar. Op onze bewonersavond van 4 oktober 2016 is uitgelegd dat de HOG er voor de algemene zaken. Dit zijn dingen die over de hele corporatie gaan. Een goed voorbeeld hiervan is de huurverhoging. Hierover mogen wij meedenken en meepraten. Alle kwesties die alleen in een bepaalde wijk of straat spelen, horen bij een bewonerscommissie. Heeft uw wijk of straat nog geen bewonerscommissie dan adviseren wij u een bewonerscommissie op te richten. Als u wilt, kunnen we u daarbij helpen.

HOG-leden en vertegenwoordiging

Op deze site ziet u de namen van de bestuursleden en het mailadres van ons secretariaat. Ook kunt u de nieuwsbrieven nalezen die wij hebben gestuurd. Heel veel algemene informatie treft u ook aan bij de Woonbond, www.woonbond.nl . De Woonbond is een erg goede organisatie die onze belangen vertegenwoordigt. Wij zijn lid van de Woonbond en hebben daar goede contacten mee. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten. Maak dan alstublieft gebruik van het contactformulier.

Onze agenda en de activiteiten treft u ook op deze site aan. Heeft u klachten over WBW, dan kunt u die (voorlopig) ook bij de HOG kwijt via c.overkleeftupcmailnl

Tot slot

Zonder uw inbreng, kunnen wij niet goed functioneren. Laat ons daarom weten wat u wilt en wat u belangrijk vindt.